Newbie

distanta la coada dupa izolare

Să o zic pe aia scurtă: m-a mâncat în palmă și am umblat la plugin-urile și setările dashboard-ului aboutro.com (unde îmi mai dădeam și eu cu părerea de câțiva ani încoace) și am stricat ceva. Mi-am căscat ochii pe net după erorile care au apărut în interfață și toate articolele ziceau că alea sunt common mistakes WP beginners make. Da, despre mine era vorba în toate… Ce să zic, cu toții începem de undeva. Repararea lor n-a reușit într-o primă fază și timpul se scurgea. Nu mă presa nimic, doar că strânsesem niște povești care se plictiseau stinghere în Drive.

Și am auzit o voce ca la meciurile de tenis, când arbitrul de scaun anunță, la expirarea timpului de pauză: Time!

Așa că mi-am luat domeniul meu, spațiul meu, pagina mea…pe banii mei…Și conținutul de pe aboutro. Mine, all mine!

Mă aștept să mai fac niște common mistakes ceva timp de-acum înainte, oricât de intuitiv sau de simplu ar fi WP. Pentru că, na, unii ca mine nu se nasc cu talentul ăsta. Dar învăț.

Așa că am ajuns aici.

Și dacă tot ai ajuns și tu aici, te rog să mergi mai departe…La poveștile adevărate, adică. Am pus o grămadă acum, la început, pentru că le aveam la îndemână și rămâneau nespuse. Mie mi-a plăcut să le trăiesc; sper ca ție să îți placă să le citești. Și apoi să îmi spui cum ți s-au părut…

3 thoughts on “Newbie

  1. Claudiu Constantin

    Yay! Să fie spor 🙂

  2. Mihai

    Bafta!

  3. Mihai

    La cat mai multe articole!

Leave A Comment