Dați-mi autografe! Insist!

La protestul/adunarea de duminică din Piața Victoriei, reprezentanții Alianței 2020 (USR & Plus) erau împrăștiați în toate colțurile și prin mulțime. La astfel de evenimente sunt cele mai mari șanse de a strânge multe semnături odată.

O grămadă de voluntari, cu semne distincte ca să fie recunoscuți, se plimbau prin mulțime. Nu strigau, nu îndemnau, rar întrebau – se strecurau printre oameni și țineau la vedere mapa cu sigla alianței pentru a fi recunoscuți.

Și totuși, lumea nu se înghesuia să semneze.

S-ar zice că toată lumea se strânsese în piața cu același unic scop… Mă rog, să zicem că scopul este multiplu,însă cred că aici putem include și dorința ca măcar la nivelul Parlamentului European să avem niște reprezentați mai de Doamna-ajută.

Duminică s-au strâns niște sute de semnături. În total, de la începutul campaniei, s-au strâns 40 de mii. Doar din piață, alianța ar fi trebuit să strângă cel puțin 5000 de semnături, dintr-un foc. Dar, cum ziceam, lumea nu se înghesuia.

Într-un scenariu fericit, aș zice că, de fapt, toți semnaseră deja, motiv pentru care se înghesuiau la ceai cald, sau stăteau la o vorbă și la un covrig.

Între timp, în țara lui Papură Vodă, hoții umblă nestingheriți și aruncă OUG-uri.

Ce mai așteptați?

Vreau autografele voastre!

Leave A Comment